مشاوره: فرمولاسیون استارتر ، آنزیم ، مایه پنیر مطابق با استانداردهای روز جهانی / ارتقا ء کیفیت تولید محصولات و فراورده های لبنی کارخانجات
سوابق :
اخذ گواهینامه آموزشی از سمینار افزودنیهای سلامتی بخش در صنایع لبنی
اخذ گواهینامه آموزش سیستم های مدیریت کیفیت و کنترل کیفیت فراورده های لبنی در رشته ماست پاستوریزه از اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان سال ۸۷
اخذ گواهینامه آموزش تدوین نظام نامه کیفیت و اجرای قوانین استاندارد از موسسه توسعه فن آوری صنایع پارس شید
اخذ گواهینامه آموزشی از سمینار فرایند های غشایی و کاربرد آن در صنایع غذائی
اخذ گواهینامه کاهش ضایعات از مرکز آموزش عالی علمی صنعتی خراسان
اخذ گواهینامه آزمونهای میکروبی و فیزیک و شیمیائی شیر پاستوریزه / ماست / خامه / دوغ / پنیر خامه ای / شیر طعم دار از اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان
اخذ گواهینامه کنترل کیفیت عمومی از اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان
اخذ گواهینامه آزمونهای فیزیک ، شیمیائی و میکروبیولوژی ماکارونی از اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان
اخذ گواهینامه از سازمان صنایع و معادن خراسان رضوی در رشته کنترل کیفیت جامع (TQM )
اخذ گواهینامه HACCP ز دانشگاه علمی صنعتی خراسان
اخذ گواهینامه EFQM از شرکت پویندگان دنیای کیفیت
اخذ گواهینامه ۵S ( نظام آراستگی کارخانجات ) از شرکت طلایه گستران کیفیت
اخذ گواهینامه تولید ماست پاستوریزه از شرکت سامان صنعت شیر
اخذ گواهینامه بهینه سازی محصولات لبنی از شرکت علم آوران پارس
اخذ گواهینامه مبانی و الزامات ISO در صنایع لبنی از دانشگاه علمی صنعتی خراسان
اخذ گواهینامه ISO/TS از دانشگاه علمی صنعتی خراسان
مسئول فنی نمونه اداره نظارت بر موادغذایی سال ۱۳۸۵
تدریس دوره تقلبات لبنی در شهرک فناوری مشهد
تدریس دوره تولید محصولات لبنی در شهرک فناوری مشهد
دوره توليد و ميكس باكتري در ايتاليا