محصولي است جديد براي ساخت بستني هاي عالي ميوه اي يا کرمي در کوتاه ترين زمان و به ساده ترين رو ممکن. تعادل ترکيبات در اين نوع طعم دهنده ها به گونه اي است که تهيه ي بستني ها را بدون نياز به هيچ گونه دانش فني ممکن ساخته است. در مقايسه با ديگر طعم دهنده هاي موجود در بازار، طعم دهنده هاي خميري ميوه اي محصولي است با درصد بالاي فيبر و پالپ ميوه و طعم دهنده هاي خميري کرمي حاوي مقدار بالاي دانه هاي مغذي که اين امر تهيه بستني هاي خامه اي و نرم را ميسر مي سازد. حتي به لحاظ مواد مغذي، بستني هاي توليدي با اين نوع طعم دهنده ها بسيار با کيفيت بوده و نيازي به نگهدارنده نخواهد داشت و طعم و بافت عالي بستني هاي ايتاليايي را به دست خواهند داد. از مزاياي ديگر اين نوع طعم دهنده ها براي توليدکنندگان بستني مقرون به صرفه بودن به لحاظ هزينه به واسطه غلظت بالاي آن و همچنين صرفه جويي در زمان و نيروي کار مي باشد.
- پس از توليد مايه بستني، پيش از ريختن به داخل دستگاه بستني ساز، مقدار ? الي ?? درصد از وزن مايه بستني، طعم دهنده خميري مورد نظر خود را اضافه نموده و خوب ترکيب کنيد. سپس ترکيب حاصله را بلافاصله به داخل ماشين بستني ساز جهت توليد بستني بريزيد. نکته قابل توجه در توليد بستني با کمک اين نوع طعم دهنده ها آن است که نيازي به افزودن هيچ نوع مواد ديگري نخواهد بود.
-بابل آب توانسته طيف گسترده اي از اين نوع محصول را در طعم هاي مختلف ارائه نمايد: