امپاند يک محصول عمل آوري شده با مخلوطي از کنسانتره يا پوره طبيعي ميوه است که جهت توليد آبميوه ها، نکتارها و محصولات لبني طعم دار به کار مي روند.
با توجه به فرآيندهاي اعمال شده به آبميوه در طول فرآيند کنسانتره سازي، بخش اعظم رنگ، طعم، ارزش غذايي و بافت ظاهري ميوه کاهش يا از بين مي روند.
در واقع کامپاند محصولي است که با غني سازي مواد اوليه مناسب در ترکيباتش اين نواقص را اصلاح مي نمايد تا در نهايت محصولي توليد شود که از لحاظ بافت، رنگ، طعم و بو پايدار و از کيفيت متعادل و يکسان برخوردار باشد. در واقع کامپاند تضمين کننده کيفيت آبميوه در طول تاريخ مصرف مي باشد.
بابل آب بر اساس تجربه طولاني خود، بهترين کنسانتره و پوره ميوه ها را از مناطق مختلف کشور انتخاب و با تلفيق بهترين مواد ترکيبي کامپاند هاي مورد نياز مشتريان را توليد مي نمايد.
مزيت هاي استفاده از کامپاند:
- - يکنواختي بافت، رنگ و طعم مناسب و پايداري در طول زمان و توليدات مختلف
- - صرفه جويي در زمان آزمايشگاه براي فرموله کردن آبميوه با منابع مختلف مواد اوليه
- - کاهش خطاي اپراتور به لحاظ توزين مواد اوليه مختلف
- - کاهش هزينه حمل و نقل و انبارداري به دليل تأمين آن از يک منبع تأمين کننده
- - بار آلودگي کنترل شده به لحاظ پاستور شدن کامپاند و ارائه آن به صورت شده فريز شده
همچنين بابل آب با توجه به گرايش مصرف کنندگان به سمت غذاهاي سالم و مصرف بالاي انواع نوشيدني ها در دنيا، کامپاندهايي به صورت غني شده با ويتامين ها را به صورت مولتي ويتامين در راستاي توليدات خود قرار داده تا علاوه بر داشتن نوشيدني با رنگ و طعم مطلوب و پايدار، نياز هاي بدن به اين ويتامين ها را تامين مي کند.
کامپاند هاي توليدي بابل آب داراي تنوع بسياري به لحاظ طعم و رنگ بوده و بسته به نياز مشتريان، درصد هاي مختلفي از آبميوه را به دست مي دهند، که دستور تهيه هر نوشيدني در اختيار مشتريان قرار مي گيرد.