از آنجايي که بخش عمده اي از رنگ ها، طعم ها و ويتامين ها به صورت محلول در چربي مي باشد استفاده از آنها در صنايع نوشيدني و مواد غذايي کم چرب مشکل است.
بابل آب به عنوان متخصص در امر فرمولاسيون با استفاده از ترکيبات خاص، طعم ها و رنگ هاي طبيعي امولسيون هايي توليد مي کند که مشکلات و نياز بسياري از صنايع نوشيدني از لحاظ رنگ و طعم دهي به محصولات را رفع مي کند. اين امولسيون ها از صنايع نوشيدني گرفته تا محصولات لبني و قنادي، با توجه به طيف وسيع طعم و رنگشان مورد پسند و قابل کاربرد مي باشند.
اين امولسيون ها حاوي رنگ هاي طبيعي مثل بتاکاروتن، پاپريکا و تورمريک، ليکوپن و لوتئين محلول در چربي مي باشند که شرکت بابل آب براي سهولت استفاده از اين منابع مفيد طبيعي از تکنولوژي امولسيون سازي بهره برده است. با توجه به استفاده از اين رنگ ها در فرمولاسيون امولسيون ها موجب ايجاد کدورت، رنگ جذاب و طعم مطلوب و پايدار در مدت زمان طولاني در نوشيدني ها مي شود. همچنين با استفاده از اين رنگ ها طيف گسترده اي از رنگ زرد تا قرمز را توليد و عرضه مي نمايد. که با توجه به امولسيون شدن اين رنگها، نسبت به نور و دما پايدار بوده در تمامي محصولات اعم از نوشيدني، محصولات لبني، کيک و کلوچه ، قنادي و سس ها کاربرد دارند.